Джиджи се страхува от отворени тоалетни чинии

След като чухме аргументите й, вече и ние се страхуваме!

От какво най-много те е страх в този живот? Клоуни? Затворени пространства? Зомби апокалипсис?

Питаме, защото току-що разбрахме, че Джиджи Хадид има дори по-странен страх от гореизброените. Супермоделът се ужасява от... отворени тоалетни чинии.

Наслади се на няколко секси визии на Джиджи Хадид в галерията ни долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

Джиджи сподели интересната си фобия в интервю за списание W Magazine. „Не се притеснявам от паяци, клоуни и височини. Но не ми харесва да изляза от душа и седалката на тоалетната чиния да е отворена“, каза тя.

Нещо, от което Джиджи не се страхува: големи мобилни телефони

►►► 9 неща, които да не хвърляш в тоалетната

На този етап, няма какво друго да кажем, освен „Хайде, Джиджи, обясни малко повече“. За наше щастие, тя има какво още да каже по темата (което ни учудва, но ето го и цитата от интервюто): „Мисля си, добре де, в организма ми има вода. И в тоалетната има вода. Просто ми е странно да се къпя, докато седалката е вдигната“. Хм, окей...

Без бой заявяваме, че не схващаме логиката на Хадид. Но кои сме ние да съдим – по света съществуват какви ли не безумни фобии, че тази от отворената тоалетна не е кой знае какво.

Ето например, Лейди Гага се ужасява от мобилни телефони, а Камерън Диас - от хлебарки... Всеки луд с фобията си, както са казали хората! А Джиджи слага всичките в малкия си джоб.