Джиджи отговори на големия въпрос: Няма да покажа Кай

Джиджи Хадид обясни защо не показва лицето на дъщеря си пред обществеността.

Джиджи Хадид обясни защо не показва лицето на дъщеря си пред обществеността.

Джиджи Хадид - неустоимо секси, виж в галерията по-долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►► Джиджи Хадид отговаря на въпроси със снимки

От самото раждане на дъщеря си, 26-годишната Джиджи Хадид публикува снимки с малката Кай, но никога до сега не показва лицето й пред обществеността. Кадрите на деветмесечното съкровище Джиджи споделя редовно, но винаги я показва или отстрани, или отзад. И ако моделът излезе на разходка с дъщеря си, тогава тя внимателно я крие в количката, за да не могат папараците да уловят нито частичка от нея, без разрешението на родителите.

Феновете на Хадид обаче отдавна искат да видят бебето и често молят звездата да им покаже лицето на детето. Вчера Джиджи реши най-накрая да постави точкa и да обясни защо поверителността е толкова важна за нея по този въпрос.

Снимка: @gigihadid

"Докато детето ни расте, разбираме, че вече не можем да го защитим по начина, по който бихме искали и бихме го направили, когато беше по-малко. Тя обича да изследва света. И въпреки че често прекарва време в ранчото, тя открива и нови места. По време на неотдавнашните ни посещения в Ню Йорк тя започна да вдига козирката на количка сама (защото така е свикнала вкъщи). Тя не разбира защо я затварят в града и от какво искам да я предпазя... Аз също искам да й покажа най-удивителния град в света, както и красивите и разнообразни хора, които се разхождат по улиците на Ню Йорк. Но без стреса на медиите, който се създава от преследването на общественици, за да се улови даден кадър. Пиша това, за да кажа на папараците, пресата и феновете, че никога умишлено не сме показвали лицето на дъщеря си в социалните медии и искаме тя да избере как да се покаже на света с напредването на възрастта си, за да не се налага да се тревожи за публичния си образ, който сама не е избрала" - пише Джиджи в Instagram.

Джиджи помоли медиите и феновете да прикрият лицето на дъщеря й, ако им попадне в кадър, и благодари на онези папараци, които са чули и ще чуят молбата й да останата настрана, когато тя се разхожда с дъщеря си в Ню Йорк.

"Като майка просто искам най-доброто за детето си. И се надявам, че това ще бъде продължение на разговора за защитата на непълнолетните в медиите, дори ако те са деца на публични родители. За едно дете интимността и лудостта на папараците може да бъде поразителна и объркваща" - заключи тя.