Джиджи и Зейн щяха да се разделят и без скандала

Западни медии твърдят, че Зейн Малик е изневерявал на Джиджи Хадид доста преди да назрее семейният скандал.

Снимка: @gigihadid

Западни медии твърдят, че Зейн Малик е изневерявал на Джиджи Хадид доста преди да назрее семейният скандал.

9-те най-неочаквани звездни раздели за 2021​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 9-те най-неочаквани звездни раздели за 2021

Виж всички снимки

►►► Джиджи и Зейн се разделят?! Семейство Хадид е потресено

Напоследък изглежда, че скандалите в семейство Хадид утихнаха, но това съвсем не е така. Припомняме, че изминаха няколко месеца от раздялата на Джиджи Хадид и Зейн Малик, но едва сега се появиха слухове, че Малик, както се оказва, отдавна е сменил Джиджи. Според западни медии певецът е имал връзка с колега на Хадид - Аби Кларк.

Аби Кларк е бивша участничка в британското риалити шоу TOWIE. Моделът и изпълнителят се срещат в бар в Лос Анджелис, а The Sun съобщава, че момичето е разказало на приятелите си за това, а те от своя страна - разбира се, не са запазили тайната. В защита на Аби The Sun добавя, че моделът не е знаел, че Зейн все още има връзка с Джиджи Хадид, тъй като Малик казал на Аби, че с годеницата си са разделени за "известно време".

„Опитът ми с него беше като "Петдесет нюанса сиво"... Нарекох го моя мистър Грей. Прекарахме си страхотно заедно”, споделила Аби Кларк с приятелка.

Е, изглежда, че проблемът не е бил само между Зейн и Йоланда... Дали това не е било само повод Малик да прекрати взаимоотношенията с майката на детето си?