Джиджи и Зейн са по-щастливи от всякога

Двойката сподели момент от съвместния си живот

Джиджи Хадид и Зейн Малик се събраха отново в края на миналата година. В по-голямата част от времето двамата държат връзката си далеч от погледите на феновете. В петък обаче, ден след 25-я си рожден ден, Хадид сподели тяхна снимка по време на празненството.

20 секси визии на Джиджи Хадид: Виж ги в галерията долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

Между колаж от снимки има една по-специална, на която тя и любимият й се прегръщат. Джиджи сподели своето щастие в пост в социалната мрежа с благодарности към всички нейни близки. Също така не изпусна да благодари и на небезизвестния майстор на тортите Бъди Валастро за невероятната торта.

„Изживях най-хубавите емоции, празнувайки 25-я си рожден ден по време на карантина заедно с моите роднини, които ме накараха да се почувствам специална. Благодаря ви за всички съобщения, бяхте с мен през целия ден! Благодарна съм и съм късметлийка, че моите роднини и приятели, които са близо или далеч, са здрави и в безопасност. Тези моменти ще ни накарат да ценим всички, които понякога приемаме за даденост. Никога няма да забравя този рожден ден, а черешката на тортата беше, когато разбрах, че тортата ми е дело на краля на тортите Бъди!!!” Джиджи е супер впечатлена от изненадата и бърза да предаде своите огромни благодарности на Валастро: „Наистина се развълнувах, една моя мечта се сбъдна. Бъди, не мога да повярвам, че си направил тази торта за мен, докато сладкарницата е затворена. Това означава много повече за мен, отколкото предполагаш – не съм изпускала нито един епизод от предаването. За мен е чест и ти благодаря!”

►►►7 храни, които Джиджи Хадид обича да яде