Джиджи Хадид: Вярвам, че Met Gala ще вдъхнови Кай

Джиджи Хадид се надява, че звездната й поява на червения килим някой ден ще бъде вдъхновение за дъщеря й.

Джиджи Хадид се надява, че звездната й поява на червения килим някой ден ще бъде вдъхновение за дъщеря й.

Met Gala 2021: Най-атрактивните визии на червения килим, виж в галерията по-долу:

Галерия: Met Gala 2021: Най-атрактивните визии на червения килим

Виж всички снимки

►►► Топ 5 правила на Met Gala, за които не подозираш

Появявайки се на Met Gala, Джиджи Хадид обясни на водещата на бляскавото шоу, че се надява да бъде модел за подражание: „Имам чувството, че тази вечер ще покажа на дъщеря си какво означава да си модел, да го притежаваш и да владееш баланса“

Наскоро Хадид разговаря с Палмър за това, че се надява някой ден дъщеря й да бъде вдъхновена от работата на майка си и от нейните появи на подобни събития: "Появявайки се на червения килим имам чувството, че съм била на дежурството си като майка. Бях във фермата с Кай всеки ден в панталоните си и широките якета... Имам чувството, че тази вечер й показвам какво означава да се обличаш добре, да притежаваш вкуса и да владееш баланса".

„Мисля, че откриването на всичко това в живота става, когато наистина се почувстваш сякаш си се облякла в женствеността си“, добавя Хадид.

През годината, откакто стана майка, Хадид наистина даде пример за баланса между професионалния и личния живот. Само месеци след раждането на бебе Кай миналия септември, тя се върна на подиума, за да се дефилира за есенно-зимното шоу на Versace през 2021 г. След това се появи в целия си блясък и на Седмицата на модата в Ню Йорк, последвана от ревюто на Moschino миналата седмица.

В допълнение към модните си ангажименти и екстравагантните ревюта, Хадид играе паралелно ролята и на горда майка и щастлив домошар и не крие факта, колко добре се чувства в широки дрехи и в компанията на семейството си.