Джиджи Хадид не спира да хвали гаджето си

Обожава музиката му

© getty images

След като Зейн Малик обясни, че не само красотата, но и невероятният характер и сила са го накарали да се влюби в Джиджи Хадид, тя побърза да му върне любовния жест. 

По време на гостуването си в ТВ ток-шоу моделът сподели, че не е била запозната с творчеството на One Direction, с която звездата на Зейн изгря, тъй като в дома й се е наблягало на класическата музика. 

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

След запознанството си с Малик обаче тя все пак е обърнала внимание на песните на бандата, заявявайки, че много повече харесва соло проектите му. 

„Израснах в дом, в който пастрокът ми беше продуцент на класическа музика - Андреа Бочели, Джош Гробан - това беше музиката за мен. Мисля, че има само една песен, която всички в семейството можем да кажем, че харесваме. Или не. Много повече харесвам соловите проекти за Зейн Малик“, заяви моделът. 

►►►24 знака, че е влюбен в теб

Зейн и Джиджи са заедно от около година, като се стараят да прекарват всяка свободна минута заедно. И макар че официално не са си разменили ключовете от домовете си, те на практика живеят заедно.