Джиджи Хадид: дъщеря ми може да стане астронавт

Джиджи Хадид разкрива с какво ще се занимава дъщеря й в бъдеще.

Джиджи Хадид разкрива с какво ще се занимава дъщеря й в бъдеще.

Снимки: Getty Images, @yolanda.hadid, @gigihadid

Джиджи Хадид: неустоимо секси – в галерията долу

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►►Джиджи Хадид отговаря на въпроси със снимки


Джиджи Хадид, подобно на сестра си Бела, влезе в бизнеса с модели, още като беше дете. Майка им Йоланда е бивш модел, която до раждането на дъщерите й вече имаше сериозни хонорари зад гърба си, снимайки за Vogue и шоута на известни дизайнери. Но ще продължи ли дъщерята Джиджи тази традиция? Моделът отговаря.

В интервю за InStyle Джиджи призна, че не би искала дъщеря й да участва в детски сесии. „Знаеш ли, тя ще прави каквото иска. Тя дори може да бъде астронавт, ако пожелае. Не знам”, каза тя.

Джиджи и бащата на детето й Зейн Малик се опитаха по всякакъв начин да защитят бебето Кай от общественото внимание. Наскоро обаче папараците все пак успяха да заснемат лицето на малката дъщеричка на модела.


Хадид призна, че иска да защити дъщеря си от вниманието на медиите. „Имам приятели, които водят обществен живот, но децата им са скрити от очите на обществеността и виждам как това се отразява на психиката им“, каза тя за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Припомняме, миналата есен стана известно за раздялата на Джиджи Хадид и Зейн Малик. Виновен беше конфликтът между изпълнителят и майката на модела Йоланда Хадид. Разбра се, че Малик й е посегнал, след като тя показала лицето на внучката си в Instagram.