Джиджи Хадид демонстрира как се дефилира бременна

"Седмицата на модата беше кошмар. Вече знаех, че съм бременна".

"Седмицата на модата беше кошмар. Вече знаех, че съм бременна".

Джиджи Хадид - неустоимо секси​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►► Джиджи Хадид не спира да ни изненадва с нови снимки

25-годишният супермодел Джиджи Хадид постепенно разкрива все повече и повече подробности около бременността и раждането. Надяваме се съвсем скоро да разкаже по-подробно и за дъщеря си (а моментът, в който ще я покаже на света - нямаме търпение!)

Джиджи публикува поредица от снимки, показвайки целия път на майчинството, който е извървяла. Разбира се, това провокира многобройни въпроси и коментари от страна на последователите й като едно от нещата, които силно вълнува феновете е дали Хадид е знаела за бременността си в седмицата на модата в Париж.

„Да, разбрах в навечерието на шоуто. Беше ми много зле зад кулисите. По-късно разбрах, че мога да контролирам тези усещания, ако дъвча нещо. Затова майка ми винаги ме снабдяваше с различни неща за хапване преди всяка поява на подиума"

Джиджи също споделя и „странните желания“, които са се появили по време на бременността. А те са се отнасяли главно до диетата. Звездата разказва, че може изведнъж да поиска безброй банички, троен кремообразен чийзкейк, тост, салата от домати с много сол и черен пипер, ребърца и т.н. 

„Спомням си, че зад кулисите в Burberry беше най-трудният ми ден с гаденето“, споделя Джиджи. Още въпроси за бременността на супермодела възникнаха, след като тя публикува снимки, направени на Седмицата на модата в Париж, пояснявайки в описанието, че нейното „момиченце вече е било там“ с нея.