Джесика Симпсън е неузнаваема

Джесика Симпсън отслабва драстично и успява да облече дънките си от преди 14 години.

Джесика Симпсън отслабва драстично и успява да облече дънките си от преди 14 години.

Как се преобразиха звездите през карантината, виж в галерията долу:

Галерия: Как се преобразиха звездите през карантината

Виж всички снимки

►►► Джесика Симпсън разказва за пияното си интервю

Само година след раждането Джесика Симпсън сваля повече от 45 килограма и успява да влезе в перфектна форма. Дори успява да облече дънки от преди 14 години.

Звездата споделя резултата, който е постигнала, в личния си профил в Instagram, публикувайки снимка с надпис: „Държах тези стари дънки в гардероба си 14 години – изобщо не преувеличавам! В последните дни на 30-те ми години реших да им дам още един шанс. Здравей на моите 40, много ми е приятно да се запознаем“ – пише Симпсън.

Между другото, всичко това е резултат на постоянство и правилен режим, без строги диети и изтощителни тренировки. Треньорът на звездата Харли Пастернак споделя, че за Симпсън е избрал удобна и подходяща диета, като е заменил и занятията във фитнес залата с 14 хиляди крачки на ден. Диетата на Симпсън се е състояла главно от протеинови храни и зеленчуци, но треньорът понякога все пак й е позволявал да зарадва себе си с нещо вкусно.

„Целта не беше да я лишаваме от любимата й храна, а да направим значителни промени в начина й на хранене, така че да приема много протеини и зеленчуци през деня... Джесика ядеше три пъти на ден, в което се включваха и две закуски“, казва Харли Пастернак пред западен таблоид.