Джесика Шор стана майка за първи път!

Актрисата не се поколеба и веднага разкри пола и името на наследника си.

Актрисата не се поколеба и веднага разкри пола и името на наследника си.

Звездните бебета на 2020 година​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните бебета на 2020 година

Виж всички снимки

Страхотно начало на годината, нали?!

След като преди броени дни Ема Робъртс показа новородения си син, сега Джесика Шор зарадва Instagram последователите си с щастливата новина за появата на първородната си рожба.

►►► Ема Робъртс показа бебето и разкри името му

35-годишната американска актриса, по-известна с ролята си на Ванеса Ейбрамс от сериала "Клюкарката" и половинката й - професионалният хокеист Брад Ричардсън, станаха родители на дъщеричка. За Джесика бебето е първородно, а за партньора й - втората дъщеря, тъй като той вече има дете от предишната си връзка, която се казва Лекси.

Актрисата публикува черно-бяла снимка, на която се виждат малките ръчички: "Добавихме малко специална сладост към нашето семейство и някои нови посоки в нашето съвместно пътуване 1-11-21. Боуи Ела Ричардсън. Това пътуване с Брад и Лекси беше едно от най-красивите преживявания в живота ми. А да създадеш човек, който е абсолютно съвършен в твоите очи и да ти донесе толкова любов в стрцето, която дори и не си предполагал, че може да съществува - е абсолютно невероятно. Тя е наистина специална"

Честито, Джес!