Джесика Бийл за психическото си здраве

Актрисата има изпитан метод за преборване на стреса.

Актрисата Джесика Бийл призна, че редовните тренировки са спасение за психиката й в забързаното ежедневие.

На 36-годишната звезда често й се налага да балансира между холивудската си кариера и родителските грижи за 3-годишния си син от Джъстин Тимбърлейк – Сайлъс.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Сега Бийл призна, че тайната й се крие в редовните тренировки, тъй като за нея те допринасят не само за физическото, но и за психическото й здраве. „За мен дори и 30 минути упражнения или четене на книга са прекрасни моменти. Мои“, сподели актрисата в интервю за Entertainment Tonight и добави, че напоследък много й липсва да си има тихо кътче у дома, където да седи, увита в одеяло и с чаша чай в ръка.

►►► Твоят надъхващ плейлист за успешна тренировка

Холивудската красавица явно се справя добре с балансирането на многото отговорности в живота си щом дори бе избрана да стане говорител на American Express към кампанията „Да живееш живота“ (Live Life) – акция, възхваляваща онези хора, които умеят с лекота да смесват личните си интереси с кариерата си.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

„Продължавам да се опитвам да комбинирам личните и служебните си задължения ежедневно, защото това е моят живот. Харесва ми идеята да вдъхновявам хората и да празнувам моментите, в които някой има смелостта да каже: „Знаете ли какво? Аз съм дотук. Този път ще направя нещо за себе си“ , коментира още Бийл.

Източник: бгнес