Джесика Бийл промени напълно визията си

Какво искаш да ни кажеш с това, Джес?

Какво искаш да ни кажеш с това, Джес?

Какъв е характерът ти според прическата​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какъв е характерът ти според прическата

Виж всички снимки

►►► Джесика Бийл за психическото си здраве

38-годишната Джесика Бийл започна новата година не само с нов късмет, а и с нова визия. Звездата сподели в личния си Instagram видео с резултата от своята трансформация.

Оказва се, че Бийл е променила прическата си не съвсем по свое собствено желание (макар че, съдейки по усмивката на лицето й, тя определено харесва новия си образ).

Новият проект, в който се снима Джесика налага появата на новата й визия - актрисата участва в телевизионния сериал Limetown, където нейната героиня играе журналист, който разследва причината за внезапното изчезване на 300 човека от изследователската общност в града. Вероятно сега Бийл е готова да започне снимките на втория сезон.

Трансформацията на цялостния външен вид не е нещо ново за Джесика. И друг път тя смело е експериментирала заради снимки на филми - и всеки път го прави с размах и без колебание. Затова и феновете я подкрепят непрекъснато - все пак всички обичаме трансформациите на красотата, нали?!

Голяма част от последователите на актрисата отбелязват, че с новата прическа Джесика изглежда по-млада. Ти какво ще кажеш?