Джеси Джей сподели, че е направила спонтанен аборт

33-годишната певица Джеси Джей съобщи сама тъжната новина.

33-годишната певица Джеси Джей съобщи сама тъжната новина. Тя написа за това в Instagram. Звездата призна, че бременността й е била тайна.

►►►Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

„Вчера сутринта се смях с една приятелка и й казах: "Как ще имам концерт в Лос Анджелис утре вечер, без да кажа на цялата публика, че съм бременна?" До обяд си мислех с ужас как да издържа на концерта и да издържа...


Но след като направих третия ехограф ми съобщиха, че сърцето на бебето вече не бие. Тази сутрин имам чувството, че не мога да контролирам емоциите си. Може би ми се иска да публикувам това“, написа певицата, публикувайки снимка с тест за бременност.

Звездата сподели, че е решила да стане самотна майка. Според Джеси бременността била истинско чудо за нея – преди това била диагностицирана като безплодна.

„Детето е всичко, което някога съм искала, а животът е толкова кратък. Самата бременност беше чудо за мен и преживяване, което никога няма да забравя. И знам, че все още имам всичко“, сподели звездата, като добави, че все още е в шок и дълбока тъга.

Певицата не уточни кой е бащата на детето. Миналия месец тя се раздели с гаджето си, танцьора Макс Фрам, с когото бяха заедно седем месеца. Преди това Джеси Джей се срещаше с холивудския актьор Чанинг Тейтъм в продължение на две години, през които те се събираха и разделяха.