Дженифър Лопес се съблече за корица на списание

Лопес изглежда гола, „облечена“ в рокля на Valentino.

Дженифър Лопес е една от благословените жени на този свят, които сякаш не остаряват.

Тя просто изглежда все по-добре и по-добре с времето. Уверяваме се при всяка нейна поява на червения килим, както и по разголените и плътно прилепнали рокли, които винаги облича.

Виж зашеметяващите звездни тоалети на Джен в галерията долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

Имайки предвид любовта на певицата към прозрачни, силно изрязани, почти несъществуващи рокли, не е чудно, че списание InStyle реши да я облече именно в такава за декемврийската си корица.

►►► Дженифър лопес с перфектно тяло на 48

Рисковано начинание... Под „рисковано“ имаме предвид, че Джен е облечена в нещо като наметало, което оставя повече от половината й тяло напълно голо.

Модна къща Valentino, чието дело е роклята, публикува снимка на зашеметяващия резултат в Twitter, за да можем и ние да му се насладим.

Божественото творение, покрито цялото в пайети изглежда достойно само за богиня, каквато е Джей Ло (и ореолът, който се е получил от мозайката на плочките зад Лопес го потвърждава).

Снимките ни карат да си зададем редица важни въпроси, сред които: как, как и КАК? Как успява Джен да изглежда така невероятно, как роклята изобщо се задържа върху тялото й без да падне и КАК е възможно ние да не изглеждаме по подобен начин?

Сигурно ще ни хрумнат и други въпроси, но в момента сме прекалено хипнотизирани от образа на певицата, така че само ще замълчим благоговейно пред него.