Дженифър Лопес: „Очаква ни голяма италианска сватба”

След края на карантината двойката иска да си каже „да“

След края на карантината двойката иска да си каже „да“.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес: наслади му се в галерията долу

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

Сватбата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес е отложена за неопределено време, но двойката споделя, че ще се венчаят веднага след като извънредното положение е премахнато. Джей Ло беше планирала разточителна италианска сватба за това лято, но поради обстоятелствата, които предизвика COVID-19, се наложи да изчакат.

За списание Us Weekly те споделят, че церемонията вече е организирана и всичко е платено. „Дженифър иска да се омъжи за партньора си и да увековечат любовта си пред семействата и роднините си“, се казва в изданието. Певицата споделя, че не могат да кажат със сигурност кога ще се осъществи церемонията, тъй като не зависи от тях самите. В момента си стоят вкъщи и чакат бурята да отмине, както правят и останалите хора, засегнати от вируса.

Лопес е споделяла много пъти, че не бърза да се омъжва за сегашния си приятел. Двамата се сгодиха през март месец миналата година. Тя сподели пред Опра в края на февруари, че връзката им е най-важна: „Ако ще бъдем заедно до края на дните си, защо да бързаме? Ако наистина искаме да създадем нещо, което не сме имали или не сме усетили че имаме, да сме съпруг и съпруга и да изградим семейство, трябва да го покажем на децата си.”

Джей Ло бързаше да се омъжва в началото на предишните си връзки, но сега признава: „Смешно е, защото когато се сгодихме с Алекс аз въобще не пришпорвах нещата. Може би старото ми мислене се завръща, също като всички онези безнадеждно романтични желания, които ме подтикнаха да се омъжа цели три пъти.”