Дженифър Лопес е трябвало да се бори за всеизвестните си форми

В началото на кариерата й не всички се възхищават на емблематичното й телосложение!

Певицата и актриса Дженифър Лопес е трябвало да се бори, за да запази прочутите си пищни извивки. Суперзвездата е позната със сочните си форми и дори възпя всеизвестните си задни части в хита от 2014г. „Booty”!

Кариерата на 46-годишната Лопес обаче започва като танцьорка и тогава не всички около нея се възхищават на емблематичното й телосложение. „Непрекъснато ми казваха да сваля килограми. Бях танцьорка и бях атлетична, но дори мениджърът ми, с когото вече не работя, ми казваше: „Трябва да си по-слаба”. А аз казвах: „Не, не трябва. Това няма да съм аз”. Разбирате ли ме”, спомни си звездата по време на промоционално събитие за новия й филм „Shades of Blue”. Така тя отговори на нейна фенка, която благодари на Джей Ло, че я вдъхновила да носи по-тесни дрехи, след като години наред криела също пищната си фигура. „Беше борба, определено. Много е хубаво да чуя, че това е помогнало на някого по някакъв начин, тъй като в крайна сметка просто исках да съм себе си без да е нужно да влизам в калъпа на другите”, зарадва се Лопес.

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

Певицата, която е майка на две деца, изтъкна колко е щастлива, че обществото днес е по-отворено не само към различните женски фигури, но също по отношение на пола и расата.