Джей Ло: „Без въглехидрати и захар за 10 дни“

Включи се във фитнес предизвикателството на неотразимата Джей Ло.

Двойките, които ходят заедно на фитнес, имат стабилна романтична връзка. Дженифър Лопес и Алекс Родригес ни го показват нагледно!

Двамата участват в супер вдъхновяващо фитнес видео. Целта им не е само да покажат колко готино изглеждат в подхождащите си спортни екипи, но и да накарат и нас да се включим в тренировъчното им предизвикателство.

Във видеото виждаме как Лопес и Родригес правят кардио, вдигат тежести и като цяло безкрайно се забавляват в процеса. Едновременно с това ни призовават да станем част от тяхното 10-дневно фитнес предизвикателство.

►►► 5 начина да облекчиш мускулната треска

„Без въглехидрати, без захар“, пише отдолу. Уоу, звучи трудно, но звездната двойка го кара да изглежда лесно и интересно.

Един от готините моменти във видеото е как певицата започва да танцува и окуражава половинката си да се присъедини към нея.

►►► Правилното хранене: как да го постигнеш

Ако забраната за ядене на въглехидрати и захар ти се струва твърде строга, само погледни едно по последните селфита в Instagram акаунта на Дженифър – лицето на 49-годишната звезда сияе, без помен от умора, бръчки или зачервявания. Точно така изглежда кожата на редовно трениращата жена!

Не можем да ти гарантираме, че ще изглеждаш така след 10-дневното предизвикателство, но си струва да опиташ. Ние също се включваме (от утре).