Дженифър и Алекс: "Добре е да останем приятели"

Двамата направиха официално изявление, в което обявиха раздялата си след четири години връзка.

Двамата направиха официално изявление, в което обявиха раздялата си след четири години връзка. Въпреки раздялата, певицата и бейзболната звезда ще продължат да се подкрепят в общи работни проекти.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес - виж го в галерията долу

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►►Всичко свърши: Лопес и Родригес се разделиха


"Разбрахме, че за нас е по-добре да останем приятели и много се надяваме, че ще успеем да поддържаме топли отношения. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме. Пожелаваме на нашите деца и на себе си всичко най-добро", Лопес и Родригес се обърнаха към феновете в телевизионното предаване Today.

Първите слухове, че не всичко върви гладко във връзката на звездната двойка, се появиха в средата на март. Тогава порталът TMZ съобщи, че Джен и Алекс са развалили годежа си, но скоро след това двамата отрекоха раздялата си. Казаха, че все още са заедно, и поясниха, че работят върху връзката си.

"Всички статии по тази тема са несотоверни. Сега работим по някои неща в отношенията ни", каза двойката тогава.

Скоро в пресата се появи информация, че Родригес е отлетял при Лопес за снимки в Доминиканската република, а след това се появиха папарашки снимки, на които влюбените демонстрираха абсолютна идилия в отношенията си: прегръщаха се и се целуваха.

В същото време много фенове забелязаха, че певицата е свалила пръстена от ръката си, който Родригес й подари по време на годежа им на Бахамите.

►►►Дойде ли краят? Джей Ло свали годежния си пръстен

За връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес стана известно през 2017 г. През 2019 г. Алекс направи на любимата си предложение за брак. Двойката отлагаше сватбата няколко пъти: първо, защото Лопес се готвеше за голямо концертно турне в чест на 50-ия си рожден ден, а след това и заради пандемията от коронавирус.

Възможно е причината за раздялата да е изневярата на Алекс. По-рано в пресата се появиха слухове за аферата му с младата звезда на риалити шоуто Мадисън ЛеКрой. Тогава обаче тези твърдения бързо затихнаха, защото и самият Родригес, и близките му приятели твърдяха, че това са празни слухове. В същото време запознати твърдят, че проблемите в отношенията между Дженифър и Алекс са започнали в края на 2020 година. Тогава приятелите на Джен отворили очите на Лопес за Родригес, разказвайки й, че в продължение на няколко години той има интимни отношения с различни жени.