Дженифър Гарнър отказва да ходи по срещи

След раздялата с Бен Афлек Дженифър Гарднър не се е срещала нито веднъж с мъж

След раздялата с Бен Афлек Дженифър Гарднър не се е срещала нито веднъж с мъж, работи по въпроса за самотата.

И звездите не са застраховани от раздели ⇒

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

 

 

Дженифър и Бен се ожениха през 2005 г., но след 10 години се разделиха. Официално съпрузите се разведоха през април тази година. От брака на актьорската двойка се родиха три деца: 11-годишната Вайълет Ан Афлек, 8-годишната Серафина Роуз Елизабет Афлек и 5-годишният Самюъл Гарнър Афлек.

►►►Научи си уроците от раздялата

Въпреки че от раздялата минаха вече две години, Дженифър признава, че до този момент не е излизала на среща с мъж нито веднъж. Просто защото на нея това не й е интересно.

„Канят ме на срещи, разбира си, но аз отказвам. В същото време не ми се иска да съм самотна и работя над това“ – признава Гарнър пред News.com.

За разлика от бившата си жена Афлек вече е намерил нейна заместничка: актьорът се среща с продуцента на шоуто Saturday Night Live Линдзи Шокоус.

Важното в случая е, че въпреки че Афлек не се слави с верността си, Дженифър все пак е намерила сили и начин да запази нормални отношения с него. Както самата тя споделя, те празнуват заедно с децата големите празници, а сега е сигурна, че за Коледа баща им ще ги изненада с нещо незабравимо.

„С Бен си останахме приятели. За нас нямаше нищо сложно в това“ – категорична е актрисата.

Но колкото и добри приятели да са с бившия, ние мислим, че е крайно време Гарнър да започне да излиза по срещи. Нещо не ни се връзва този талант, красота и чар да стоят затворени между четири стени и да си правят компания със самотата.