Дженифър Гарнър не е готова да се влюби в друг след Бен Афлек

Според източник тя все още смята актьора за „любовта на живота си“.

Една от любимите ни холивудски двойки – Бен Афлек и Дженифър Гарнър, този път е официално разделена. На 13 април тази година актрисата е подала окончателно документи за развод, но според източник на сп. 'People' тя все още не е готова да търси романтика в лицето на друг.

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

Доближен до Гарнър още казва, че „ще мине време преди тя да започне да ходи на срещи“, защото „тя все още казва, че Бен е любовта на живота й.“ Според думите на източника актрисата все пак чувства облекчение след като е взела най-трудното решение в живота си. Освен с грижи за трите деца от Афлек, Дженифър Гарнър засега поддържа ежедневието си заето като посланик на неправителствената организация 'Save The Children' и с участия пред камера.

►►► 3 урока от вашата раздяла

Още през 2015 г. стана ясно, че двамата с Афлек обмислят развод след 10-годишен брак, но десетилетието заедно явно ги е накарало да се замислят. Година по-късно двамата бяха забелязани на почивка заедно, а Бен все още нарича Дженифър „съпругата ми“, като по това време двамата не са подали документи за развод. По-рано през 2017 г. източник предаде, че двамата са си дади втори шанс, но както става ясно, това не е продължило за дълго.