Дженифър Анистън става всяка сутрин в 5 часа, за да тренира

Звездата поддържа перфектната си фигура с интензивни тренировки рано сутрин.

© Getty Images

Дженифър Анистън е живото доказателство, че перфектната фигура се поддържа със строг режим. В случая с актрисата, това означава интензивни всекидневни тренировки, започващи в 5 часа сутринта.

„Ако съм на работа през деня, ставам в 4:30 часа сутрин, за да мога в 5 часа да съм започнала да тренирам. Обикновено, веднага щом се събудя пия чаша топла вода с резен лимон в нея - разкрива стриктните си навици за здравословен живот Анистън. - След това се заемам с някакъв вид спорт. Имам личен треньор, страхотна жена, с която правим спининг и йога в рамките на час. Доста е интензивно. След това отивам във фитнеса, където вдигам тежести и тичам на пътечка. Редувам ги за разнообразие“.

13 навика на жените с хубава фигура!

Изтощителните тренировки със сигурност си заслужават, защото на 47-годишна възраст Анистън изглежда по-секси от всякога. Здравословният режим включва още питателна закуска от протеинов шейк с плодове, зеленолистни зеленчуци и какао вътре – истинска тонизираща „бомба“, която зарежда със сили след двучасовите спортни занимания.