Джейсън Момоа в нова роля: най-страхотният съпруг

Джейсън Момоа подари нестандартен, но страхотен и сантиментален подарък на съпругата си.

Джейсън Момоа подари нестандартен, но страхотен и сантиментален подарък на съпругата си.

Секс символите, родени в Годината на Свинята, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс символите, родени в Годината на Свинята

Виж всички снимки

►►► Съвет от най-мъжествения герой на Холивуд

Някои подаряват на дамите на сърцето си цветя, диаманти и т.н., но в семейството на актьора Джейсън Момоа и съпругата му Лиза Бонет други подаръци се ценят високо - неща, които са ценни спомени. Ето защо наскоро Джейсън реши да подари на любимата си нестандартен, но много символичен подарък - актьорът напълно възстанови стария „Мустанг“ на Лиза с помощта на приятелите си, след което той сподели резултата в своя канал в YouTube.

"Това е първата й кола - "Мустанг" от 1965 г. Tя си го купи, когато беше на 17. Ясно е, че няма да можем да върнем времето назад и да върнем миналото, но определено можем да стегнем отново тази кола" - казва Джейсън в началото на видеото, показващ смачкана, ръждясала и износена от времето кола. Тогава актьорът я завежда в гаража при приятелите си и те започват да ремонтират, боядисват и оборудват колата с нови технически устройства. Джейсън и синът му не участват активно в този процес, но те са първите, които виждат страхотните резултати.

Снимка: стоп кадър от видеото

"Да бъда на пътническата седалка с жена ми в любимата й кола... И да возим децата си зад себе си... Толкова съм развълнуван и искам да видя лицето й възможно най-скоро. Изминахме дълъг път, докато се окажем в този момент" - споделя Момоа.

Излишно е да се коментира радостта и вълнението на съпругата на актьора, но ако искаш да проследиш целия процес, преживяването и реакцията - виж видеото по-долу: