Джеймс Спиърс: Бритни не може без настойник!

Джеймс Спиърс е категоричен, че Бритни не може без настойник.

Джеймс Спиърс е категоричен, че Бритни не може без настойник.

15 известни жени, които имат млади гаджета, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 известни жени, които имат млади гаджета

Виж всички снимки

►►► Бритни Спиърс ще има нов настойник?

Бащата на Бритни Спиърс говори за нестабилната психика на дъщеря си и заявява, че той непременно трябва да остане неин настойник.

Опитите на Бритни да се отърве от баща си в ролята на неин настойник продължава. Припомняме, че до момента Бритни успя да си извоюва малко свобода, която всъщност донесе нови проблеми за звездата - Джеймс Спиърс се появи с ново иззаявление в съда, в което твърди, че „няма причина за отстраняването му от позицията на настойник“.

По-конкретно, Джеймс разказва за случай преди месец, когато получил обаждане от Джоди Монтгомъри, назначена от съда за помощница на Бритни, която контролира битовите въпроси на звездата.

"Госпожица Монтгомъри изглеждаше много разстроена: тя изрази загриженост за поведението на дъщеря ми и за нейното психично здраве. Тя каза, че дъщеря ми не е взела лекарствата си навреме, не се е вслушала в препоръките на медицинския екип и дори е отказала да се срещне с някои от лекарите си. Госпожица Монтгомъри ме помоли да помогна за решаването на този проблем" - посочи Джеймс в съдебно изявление, в което също се признава, че той и Монтгомъри са обсъждали възможността за настаняване на Бритни отново в психиатрична институция.

Монтгомъри и нейният адвокат обаче по-късно казаха, че описанието на инцидента е „изкривено“ и „манипулативно“, тъй като Джеймс иска да използва тези факти в своя полза. Монтгомъри признава, че има притеснения относно поведението и психичното здраве на Бритни, но заявява, че отстраняването на Джеймс Спиърс от настойническата позиция само би помогнало за рехабилитацията на звездата.