Джей Зи разкри защо е изневерявал на Бионсе

Рапърът призна, че му е било „некомфортно“ да слуша албума Lemonade, в който Бионсе разказва за изневерите му.

Рапърът Джей Зи призна, че се е чувствал изключително „некомфортно“ да слуша албума Lemonade на съпругата си Бионсе, в който тя изобличава изневерите му.

Снимки от най-щастливите периоди на влюбената двойка, виж в галерията долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Както припомня БГНЕС миналата година 36-годишната дива пусна на пазара изпълнения си с прямота аудиовизуален албум, в който разкри проблемите в съпружеските си отношения с рап звездата.

Най-значимо беше парчето Sorry, включващо фрази като „Тази вечер съжалявам искрено, че те оставих да сложиш пръстен на ръката ми“ и „По-добре се обади на Беки с хубавата коса“. В отговор Джей Зи представи ситуацията през своите очи в наскоро излезлия си албум 4:44.

В сряда обаче в интервю за списание „T“ към „The New York Times” изпълнителят сподели, че не му е било никак приятно да слуша гнева на съпругата си в албума, въпреки че преди да бъде издаден, двамата са дискутирали надълго и нашироко съдържанието.

„Най-доброто място по време на ураган е в окото му. Най-доброто място е директно в раната. А ние двамата (с Бионсе) стояхме точно там. И беше крайно некомфортно. А имахме много разговори“, каза Джей Зи и разкри, че въпреки това е горд от съпругата си - не само от реакциите й, но и от изкуството, в което ги е трансформирала.

►►► Как да си върнеш доверието след изневяра

„Знаете ли, повечето хора просто си тръгват. Процентът на разводите е 50% или нещо подобно, защото хората не умеят да се вглеждат в себе си. Най-трудното нещо е да видиш болката в нечие лице, да осъзнаваш, че си я причинил и да трябва да се справиш със себе си“, допълни още рапърът, който тази година триумфира с цели 8 номинации „Грами“.

За първи път пред изданието Джей Зи призна и за причините да изневери, твърдейки, че е „бил изключил всякакви емоции“ и не е намирал „връзката“ с майката на детето си.

„Трябва да оцеляваш. Затова влизаш в режим на оцеляване, а когато това се случи? Изключваш всички емоции. Дори с жените трябва да се изключиш емоционално, за да не можеш да се свържеш с тях. И оттам се появява тя - невярността“, заключи музикантът.

Източник: бгнес