Джей Зи посвети песен на своята майка лесбийка

„Мама имаше четири деца, но тя е лесбийка/трябваше да се преструва толкова дълго, като актриса", пее рапърът в песента 'Smile'.

Джей Зи и Бионсе © Getty Images

Сексуалността на майката на Джей Зи го е вдъхновила за песента му "Smile", която съдържа пасажи като „Мама имаше четири деца, но тя е лесбийка/трябваше да се преструва толкова дълго, като актриса“.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Майката на рапъра, Глория Картър, разказа, че синът й е плакал много, когато разбрал истината за нея, мислейки за тежкия живот, който е водила, криейки своята тайна. „Освен твоя майка, аз съм и това. Това е моят живот”, споделя му тя.

Въпреки че Глория пазила сексуалността си в тайна години наред, тя твърди, че никога не се е срамувала от нея и просто това не е била обсъждана в семейството й тема. Въпреки това майката се уморила от цялата мистерия, което пък вдъхновило съпругът на Бионсе да създаде песен.

Глория признава, че след като публично е разкрила своята сексуалност, вече не се притеснява от мнението на другите хора за нея. Тя каза: „Не трябва да се притеснявате от това, което сте. Дойде моето време да бъда свободна”.

Източник: бгнес