Джей Зи: Децата имат нужда от любов и нищо друго!

Джей Зи говори в рядко интервю за подхода си като родител и възпитанието на децата.

Джей Зи говори в рядко интервю за подхода си като родител и възпитанието на децата.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► Джей Зи разкри защо е изневерявал на Бионсе

В рядко интервю за The Sunday Times Джей Зи разкри как той и Бионсе отглеждат децата си. Двойката има три деца - деветгодишната Блу Айви и тригодишните близнаци Сър и Руми Картър.

"Да се ​​чувстваш обичан е най-важното нещо, от което се нуждае едно дете, знаете ли? Това е важното, а не бизнесът и славата, който ще ви предам, и които създавам за вас“

Рапърът добави, че не иска децата му да се чувстват притиснати да следват кариерата на родителите си в музикалната или развлекателната индустрия: „Ами ако детето ми не иска да се занимава с музика, а със спорт? Няма как да знам, нали? Но докато детето ми се чувства подкрепено и обичано, мисля, че всичко е възможно... „(Целта е) просто да се уверим, че осигуряваме любяща среда, да бъдем много внимателни към това, което искат да бъдат децата ни. За нас като хора е лесно да искаме наследниците ни да правят определени неща, но нямам представа какво ще се случи. Ние сме просто водачи. Нищо повече"

Само на девет години Блу Айви вече увенча успех в музиката. През март тя стана втората най-млада носителка на "Грами" в историята, според The ​​Associated Press, когато спечели наградата за най-добър музикален видеоклип за "Brown Skin Girl", което отличие малката наследница сподели с майка си.