Защо Джей Зи не стана на химна на Super Bowl

Джей Зи обясни защо семейството му не стана на химна по време на церемонията на Super Bowl.

Джей Зи обясни защо семейството му не стана на химна по време на церемонията на Super Bowl.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► Дъщерята на Бионсе получи първата си награда

По време на церемонията на Super Bowl Бионсе и съпругът й Джей Зи пренебрегнаха етикета и останаха по местата си по време на изпълнението на химна на САЩ, което, от своя страна, предизвика вълна от негативни реакции и коментари в мрежата.

Изглежда, че все пак нещо у рапъра е проговорило и той обяснява на феновете си защо се е получило така. По време на публична беседа в университета Колумбия Джей Зи признава, че това тяхно деяние изобщо не е било проява на протест.

„Всъщност, не. Ако исках да направя политическа проява, бих ви казал директно: Да, това искахме. Но случилото се беше малко по-различно. Жена ми седеше до мен и каза: Знам как се чувстват артистите сега, много са нервни. Преди и тя е участвала в церемонията, но този път бе сред публиката. Ето защо, седейки там гледахме шоуто и си обсъждахме. Някак бяхме погълнати изцяло от ролите си на артисти, които бяха вглъбени в шоуто и съпреживяваха. И тогава Деми Ловато просто излезе и запя, коментирахме колко е красива и как звучи гласът й. Говорихме си, че се гордеем с нея и предположихме, че вероятно е много притеснена...“ - казва рапарът.

Освен това, той твърди, че никога не би направил подобно нещо нарочно, когато дъщеря му е до него. В такъв случай остава да повярваме, че потънали в изпълненията, семейството просто е забравило какво трябва да направи в този момент.

Всички се развълнуваха много около събитието за Super Bowl, а ето какво са приготвили и филмовите студия. Те предлагат специално подготвяни спотове за някои от най-очакваните заглавия за годината по повод големия финал.

54-тото издание на Super Bowl не беше изключение и тази година зрителите успяха да се насладят на нови, наелектризиращи кадри от Смъртта може да почака, Черната вдовица, Бързи и яростни 9 и Топ Гън: Маверик.

Смъртта може да почака – от 8 април в кината на 2D, 3D и IMAX 3D

Черната вдовица се завръща на 1 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX

Бързи и яростни 9 ще форсира само в кината, IMAX и 4DX на 22 май

Топ Гън: Маверик  ще влети в кината и IMAX от 17 юли