Джей Ло в прегръдките на нов бивш

А Бен дали е съгласен?!

А Бен дали е съгласен?!

Неповторимият стил на Дженифър Лопес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Причината за мълчанието на Бенифър: папараци

Певицата бе забелязана в компанията на Марк Антъни! Бившите съпрузи - родители на 13-годишните близнаци Макс и Еме - бяха забелязани в Маями Бийч. По думи на очевидци двамата са излглеждали доста спокойни и наслаждаващи се на момента. Припомняме, че двойка бе женена от 2004 до 2014 г. и от тогава те не се срещат активно, но поддържат доста близки отношения заради децата.

Близки на певицата твърдят, че Марк изглежда напълно спокоен и съгласен с повторното събиране на Бен и бившата му съпруга: „Марк и Джей Ло са все още много близки, той е един от най-големите й фенове и приятели. Всичко, което той иска, е тя да бъде щастлива и ако Бен я прави щастлива, то той е напълно съгласен"

Информацията за кафето по приятелски идва няколко дни след като Бенифър бяха забелязани заедно и в доста интимни отношения във Флорида. Изглежда, че светът на певицата вали от бивши, тъй като друг неин любим от миналото - рапърът Диди - публикува архивна снимка с Джей Ло хванати за ръце. Феновете смятат това за ироничен отговор на неочакваното завръщане на Бенифър.