Джей Ло също е била подложена на сексизъм

Тя разказва за един лош спомен от началото на кариерата си в интервю за Harper's Bazaar.

Както много холивудски звезди, така и Дженифър Лопес е била подложена на сексизъм и тормоз. Тя разказва за един лош спомен от началото на кариерата си в интервю за Harper's Bazaar.

Дженифър Лопес подкрепи движението Time's Up създадено през януари тази година. В интервюто си тя разказва за лично преживяване още в началото на музикалната и актьорска кариера. Случката е с режисьор на филм.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

„Не съм преживяла сексуален тормоз, както са преживели някой жени. Но дали режисьор ми е казал да махна тениската и да си покажа гърдите? Да. Дали съм го направила? Не“, разказва 48 годишната певица.

►►► Как Дженифър Лоепс успява да изглежда на 28, а не на 48

Въпреки че Дженифър Лопес е намерила кураж в началото на кариерата си да каже „не“, тя разбира опасенията на определени лица и парализиращите страхове, че ще изложат кариерата си на риск, ако откажат да правят неща, с които не се чувстват добре. „Бях ужасена докато говорих. Спомням си как сърцето силно ми биеше и си казвах: Какво правя? Този човек ме наема! Това бе един от първите ми филми. Дълбоко в себе си знаех, че не е добре. Нещата с мен можеха да се объркат. Но момичето от Бронкс в мен каза: Не няма да го направя“, разказва холивудската звезда.

Наслади се на страхотния стил на обличане на Джей Ло - снимки в галерията долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

Time's Up (от англ. „Времето изтече“) е движение, което се създаде през януари тази година в Холивуд. То е за пострадалите от сексуален тормоз в отговор на аферата Уейнстейн. Много от звездите от шоубизнеса подкрепиха движението, а именно по време на церемонията на Златния Глобус. Тогава мъже и жени облечени в черно присъстваха на събитието.

Същия ден Дженифър Лопес бе в Пуерто Рико, за да подкрепи жителите на острова пострадали от ураганите Ирма и Мария. По време на реч от мястото тя намигна на движение Time's Up.

„Много жени чрез Time's Up се борят за равенство и срещу сексуалния тормоз. Аз стоя пред вас днес облечена в черно, за да ви подкрепя. Същото е и в Пуерто Рико: Искаме равноправие“.

Източник: бгнес