Джей Ло: режисьорът поиска от мен да си сваля блузата

Джей Ло призна, че е била подложена на сексуален тормоз от режисьор

Джей Ло призна, че е била подложена на сексуален тормоз от режисьор.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Дженифър Лопес: "Мрази животните!"

Дженифър Лопес прави неочаквано признание. Звездата разказва за неприятна ситуация, в която се озовава в самото начало на кариерата си.

Американската певица и актриса участва в годишната кръгла маса, организирана от списанието The Hollywood Reporter. По традиция изданието събира известни филмови фигури и обсъжда различни теми. Тази година се включва и Джей Ло.

Тя разказва за кариерата си и си припомня неприятни моменти от нея. Преди много години, подготвяйки се за снимките за един от първите си филми, героиня й е трябвало да играе топлес. Когато Дженифър отива в студиото за подготовката на грима и костюмите, внезапно влиза режисьорът и тактично иска от нея да свали блузата си, за да огледа гърдите й.

Звездата изтъква, че е успяла да отстои себе си.

„Израснах в неособено благоприятния квартал Бронкс. Там бързо се научаваш да оцеляваш. Когато режисьорът поиска да си сваля блузата и да покажа голите си гърди, рязко му отказах“ – казва Джей Ло.

„Не сме на снимачната площадка. Когато започнем снимките ще се съблека, както е по сценарий. Но сега няма да го направя!“ – добавя Лопес.

Лопес набляга на факта, че ситуацията за нея е по-скоро изключение от правилото, защото е успяла да се погрижи за себе си. Според нея много жени нямат този успех.

„Самата аз се изненадах от рязката си реакция, защото бях уплашена. Но очевидно друг на мое място може да бъде объркан и да не реагира адекватно. Това е доста чудовищна и много унизителна ситуация, която те шокира“, казва звездата.