Джей Ло отвърна на бюти нападките по свой адрес

Дженифър Лопес се оказа в центъра на Instagram скандал по повод нейната неподправена красотата (или доста коригирана - според последователите й).

Дженифър Лопес се оказа в центъра на Instagram скандал по повод нейната неподправена красотата (или доста коригирана - според последователите й).

9 невероятни жени над 50-годишна възраст, които ще те вдъхновят​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 9 невероятни жени над 50-годишна възраст, които ще...

Виж всички снимки

►►► Снимка на Джей Ло без грим взриви социалните мрежи

В един от последните видеоклипове, публикувани в Instagram профила на певицата, тя споделя опита си от използването на собствен продукт, демонстрирайки резултатите. Джей Ло показва във видеото момента, в който е премахнала маска със силен козметичен ефект от лицето си, след която резултатите са видими и на лице.

Някои фенове реагираха скептично на това видео, като отбелязаха, че не се забелязват никакви бръчки по лицето на звездата не благодарение на маската, която използва, а благодарение на "инцекциите за разкрасяване": „Определено си си правила инжекции с ботокс. Тонове ботокс“, пиши един от последователите на Лопес.

Но 51-годишната певица вместо да се ядоса, решава да отговори, за да сложи край на подобни неверни коментари: „Опитайте се да бъдете по-позитивна, приветлива и приповдигната към околните. Не си губете време в опити да обидите другите. Това ще ви помогне да останете млада и красива. Изпращам ви любовта си"

По отношение на използването на „инжекции за красота“, Джей Ло заяви, че никога не е прибягвала до толкова драстични мерки, още по-малко до пластични операции. Лопес твърди, че дължи своята красота и младежки вид само и единствено на „добрите гени“.