Джей Ло и Алекс: вечеря след раздялата

Какво се случва в звездната двойка?

Какво се случва в звездната двойка?

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Джей Ло потърси утеха при бившия си

Обявявайки съвсем скоро раздялата си, 51-годишната Дженифър Лопес и 45-годишният Алекс Родригес заявиха, че ще си останат приятели и изглежда спазват думата си. Според западна медия бившите влюбени са били забелязани заедно в хотел в Лос Анджелис на вечеря. Това място е специално за двойката, тъй като точно там бе първата среща на певицата и бейзболиста през 2017 г.

Според очевидец Лопес и Родригес са пристигнали заедно на мястото, но са си тръгнали поотделно, а от разказът му става ясно, че вечерята не е носила чувството на романтична среща.

Въпреки факта, че според слуховете причината за раздялата на двойката е недоверието от страна на Лопес към любимия й, отношенията между тях, очевидно, наистина са останали добри. Наскоро Лопес поздрави най-малката дъщеря на бившия си годеник за 13-ия й рожден ден. По време на връзката на двойката, децата от предишните им бракове са станали много близки и приятелски настроени, а раздялата на Дженифър и Алекс е била голям удар за тях.

Самата Лопес вече няколко пъти демонстрира, че e взела своето решение и единственото, което смята да прави в момента е сериозно да се фокусира върху работата си - звездата снима нов филм и работи по други проекти паралелно.