Джаред Лето към умиращо момиче: Не се отказвай

Братът на рускинята Анастасия се е свързал със звездата и му е разказал за състоянието на сестра си.

 Братът на рускинята Анастасия се е свързал със звездата и му е разказал за състоянието на сестра си.

►►►Джаред Лето в защита на природен парк „Пирин“

Служители на хоспис "Царициня" съобщиха, че самият Джаред Лето е звъннал, за да зарадва момиче, което лежи в едно от отделенията там. 30 Seconds to Mars от 11-годишна.

Анастасия Петрова @anasptrv е голям фен на Джаред Лето, член на рок групата @30secondstomars. Момичето започва да ги слуша, когато е 11. На 19, за да присъства на концерта, тя стои на опашка повече от пет часа.

В апартамента си Настя има свой собствен Джаред Лето – огромна картонена фигура върху дървена основа. Преди 10 години й е подарен за рождения й ден. През всичките тези години Джаред малко се е „скапал“, но всички у дома са свикнали с него и го приемат какъвто е.

На нейната страница в Instagram можеш да видиш десетки видеоклипове от концертите на 30 Seconds to Mars. А младата жена знае песните наизуст. Във видеата тя е с дълга, гъста коса - тогава тя все още не е е знаела за коварната болест.


Според съобщения в медиите братът на Анастасия се свързал с Джаред и му е обяснил ситуацията. Актьорът и певец, без да се замисли изобщо, решава да се обади на момичето чрез видеовръзка, по повод на 27-ия й рожден ден.

Лето пожела на Настя да не се отказва, защото животът често поднася най-неочакваните чудеса. Момичето разговаря с идола си повече от десет минути.