Divine – божественото решение за теб!

Много пъти сме коментирали темата, че не само лятото (по бански) може да бъдеш красива, секси и предизвикателна. Същото, съвсем реално, е възможно да се случи и през зимата.

И не, фактът, че си навлякла 200 пласта дрехи не е причина да си мислиш, че не изглеждаш достатъчно добре. Много научни изследвания са доказали, че колкото по-облечена е една жена (широките дрехи също влизат в числото), толкова по-съблазнителна е за силния пол. Покритото женско тяло предизвика много повече фантазия в съзнанието на мъжа. Не го забравяй!

И така, годината се състои от четири сезона, но в само два от тях отделяш по-специално внимание на стайлинга си – лятото заради банските и зимата заради ски екипировката. И двете са еднакво важни, но по различни причини. Признай си, че следиш по всяко време на годината да изглеждаш добре! Само че лятото обръщаш много повече внимание на материите, цветовете и формите на банския си костюм, отколкото на зимната си ски екипировка, нали?! И това е защото всеки път, когато се заговорите с приятелка за снежните си приключения – разговорът се свежда до заключението, че „зимата е студена и монотонна...“. Ами, не!

Божественото решение за зимните ти приключения идва с DIVINE – колекцията, която надхвърля очакванията!

DIVINE е луксозен ски бранд, който предлага уникални и стилни дизайни. Дрехите са изключително здрави и надеждни, а за да отговорят изцяло на търсенето ти да бъдеш различна – брандът предлага ски якета с уникална бродерия на гърба – мъжкият модел е с бродерия на вълк (подсказващ за силния и непреклонен характер на силния пол), а женското яке е украсено с лисица (отвеждаща към усещането за женската мистична гордост и хитро знание).

Продуктите на марката се произвеждат в ограничени количества и могат да се намерят в сайта на DIVINE или в избрани магазини (Sport Depot (на Цариградско шосе, гр. София), SportBox (гр. Пловдив) и в магазина на DielSport (на бул. „Черни Връх“, гр. София).

Divine e там, където се срещат модата и божествената същност на природата и животинския свят.

Брандът се ражда, вдъхновен от неподправения стил, удобство, красота и любов към зимните спортове. Марката неслучайно избира за свой символ едно от най-красивите и благородни горски животни, а именно еленът.

Брандът обединява идеята за красота, елегантност, съвършенство и величие. DIVINE е колекцията, която надхвърля очакванията със своите прилепнали силуети, монохромни нюанси и впечатляващи детайли. Линията е истинско въплъщение на „вечната класика“ в модата, залагайки на разнообразие от комбинации с различни елементи, за да ти помогне да си създадеш уникална визия, отличаваща се с персонално докосване и внимание към детайла. Колекцията включва 7 стилни дамски и 4 мъжки артикула.

Най-хубавата част? Не е нужно да се тревожиш за ефективността – всички облекла са проектирани с внимание към свободата на движение и са произведени от висококачествени материали, които ще издържат сезон след сезон.

DIVINE е съчетание от креативност, нежност, изчистени линии и цели да вдъхва самочувствие, увереност, комфорт, но и божествено усещане за върховна неповторимост, красота и очарование. Каквато си всъщност!

Има и още – купувайки си дреха на DIVINE, получаваш VIP членска карта за Secret club of DIVINE. Тя ще ти даде достъп до ексклузивни активности, които тепърва брандът ще организира.