HBО: Саманта няма място в новите епизоди

Директорът на HBO обяснява отсъствието на Саманта Джоунс в продължението на култувия сериал "Сексът и градът".

Директорът на HBO обяснява отсъствието на Саманта Джоунс в продължението на култувия сериал "Сексът и градът".

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► Две нови героини в редиците на „Сексът и градът“

След като стана ясно, че емблематичният сериал "Сексът и градът" ще се завърне на екраните се породиха много емоции около него. Първосигналната реакция на феновете бе единодушна - истинско щастие, последвано от тъга по липсата на Саманта Джоунс в новите епизоди. Причините за това се коментират от известно време, но ето, че вече има официален отговор.

Главният директор на отдел "Съдържание" на HBO Max отговоря на най-големия въпрос, който тревожеше много от феновете на продукцията: защо Саманта Джоунс няма да се появи в новата поредица?

via GIPHY

„Историята не продължава от там, където приключва... Създателите не казват, че тези героини преживяват своите 30 години. Продължението е история за жените на 50, които вече се занимават с нещата, с които се занимават хората на 50... всичко, с което трябва да справят... Точно както в реалния живот, така и във филма - хората идват и си отиват от твоя живот. Едно приятелство избледнява и започва друго, ново приятелство. Така че мисля, че всичко това е много актуално и показателно за истинския живот, за реалните етапи от живота на всеки един от нас... Героите в новите епизоди се опитват да кажат истината за това как да бъдеш жена след 50 години в Ню Йорк... Така че всичко трябва да бъде органично до някаква степен, а приятелите, които имаш, когато си била на 30, е силно вероятно да не бъдат в живота ти, когато си на 50, нали така?! Всичко се променя. Хората също"