Дестинация за меден месец спрямо зодията

Виж на какво пътешествие с любимия да се отправи след звъна на сватбените камбани.

 
 

Превърни медения месец в най-романтичното начало на бъдещия ви съвместен живот. 

Дестинацията за почивка след сватбата в повечето пъти не е никак лесен избор. Дори с твоя любим да успеете да напаснете вкусовете си, отново остават стотици възможности, където да прекарате незабравими дни. Звездите обаче могат да помогнат и тук, подсказвайки кое е подходящото място според зодиакалния ти знак.

Овен

Не е изненада, че си сред най-активните зодии. Превръщаш оптимизма и куража си в собствен двигател и постоянно търсиш приключения, с които да повдигнеш своя адреналин. Можеш да утолиш жаждата си с меден месец в Камбоджа или Лаос например, където ще преоткриваш древни храмове и други забележителности. В забавленията можеш да включиш още спускане с каяк и походи сред природата.

Дева

Силният ти характер, практичност и око към детайлите те зоват да избереш дързък, но и реалистичен меден месец. Тъй като се трудиш доста, нужно е дестинацията да бъде подходяща за отдих и събиране на нови сили. Карибските острови са правилен избор, между които Доминикана със своята отдалеченост създава добри условия за релаксация. Там ще попаднеш на богат животинския свят и водопади сред гъста зеленина, които ще допаднат на любовта ти към природата.

Виж останалите дестинации за меден месец според зодията тук:

Галерия: Меден месец според зодията

Виж всички снимки

Предлагаме ти и 9 съвета за успешна ваканция с любимия, които да ви помогнат да избегнете неприятни конфликти и да се насладите на незабравими моменти заедно

1. Компримиси, компромиси, компромиси

В живота, независимо ти харесва или не, няма как да стане на твоето през цялото време и това е дори по-вярно, когато си на път с партньора си. Докато ти мечтаеш да разгледаш всички музеи във Флоренция, той може да иска да си почива в някоя джелатерия. Обсъдете желанията си и се опитайте да ги удовлетворите, доколкото е възможно.

2. Помисли дали да не пътувате в група.

Колкото и да е вълнуващо да откривате нови места само двамата, ако сте тръгнали на малко по-дълго пътешествие (повече от две седмици), може да се замислите за присъединяване към други двойки. Пътуването в група може да окаже позитивен ефект върху връзката ви. Това е така, защото ви дава възможност да правите различни неща, ако желаете, което отнема от напрежението непрекъснато да се съобразявате единствено един с друг.

Галерия: Най-романтичните дестинации в света

Виж всички снимки

3. Бъдете откровени за финансовото си състояние.

Що се отнася до практическата част от съвместното ви приключение, бъдете откровени още преди пътешествието за това колко сте готови да похарчите. Какви пари всеки от вас има възможност да даде за храна, спане и дори пране на дрехите? Това ще ви спести разгорещени дискусии по-нататък. След като изчислите бюджета, недейте да се съдите един друг, ако някой от вас иска още един масаж или да си викне такси до хотела по време на пътуването – също част от компромисите, които споменахме.

►►► Останалите съвети за успешна ваканция с любимия може да видиш тук

4. Проверете дали часовете ви за сън съвпадат.

Без значение колко далеч сте от дома си, пак имате нужда да спите, колкото и изкусително да ви с е струва да прекарвате възможно най-много време в разглеждане. Също така, внимавайте дали хапвате редовно – няма по-раздразнен човек от този на гладен стомах. Сигурно ще забележите, че се карате много повече, когато не сте яли и спали – сведете подобни ситуации до минимум.