Десетте причини, заради които може би не ти пише

Свикнали сме, че жената е загадка за мъжете, но в живота често е точно обратното...

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Понякога поведението на мъжете ни се струва напълно непредвидимо и дори лишено от логика, особено в началния етап на връзката. Или говорите непрекъснато, или в някакъв момент сякаш стена се издига между вас (буквално от нищото) и той внезапно игнорира съобщенията ти или отговоря след няколко дни. Сега ще ти кажем защо се случва това.

Има друга

Уви, той е женен, ако не в действителност, то психически. Или има друга приятелка. Не искаме да се отчайваш или надяваш излишно, но това е често срещана причина. Най-вероятно той просто е искал някакво странично преживяване или само неангажираща забежка. Вероятно е разбрал, че говориш сериозно и затова е изчезнал. Не се заблуждавай, а продължавай да живееш своя интересен и пъстър живот!

Не се нуждае от връзка

Явно приоритет му е кариерата или нещо друго. Той трезво е преценил, че няма да има достатъчно време за семейството си, тъй като за него е важно да развива бизнеса си. Или може би се нуждае от партньор за през нощта и нищо повече...

Просто не се интересува от теб

Звучи обидно, но, от друга страна, защо имаш нужда от човек, който не те оценява? Неприятно е да се чувстваш отхвърлена, но погледни на нещата по този начин. Запитай се честно той интересен ли е за теб? Готова ли си да гледаш футбол с него 24/7, да се мотаеш по барове, когато на него му се ходи или например да отглеждате пчели заедно? Понякога заблуждаваме себе си.

Имате различни приоритети и ценности в живота

Има една добре позната фраза: „противоположностите се привличат“. Това е вярно. Винаги се интересуваме от хора с различни интереси и начин на живот. Такива романи обикновено са страстни, но краткотрайни. Както показват наблюденията, в наистина силните двойки партньорите не само имат еднакви възгледи за живота, но дори си приличат на външен вид.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Прекалено добра ли си за него или обратното?

Може би си твърде ярко и грандиозно момиче, което се стреми към луксозен живот. Следователно човекът просто е осъзнал, че „не достига твоето ниво“. Но също така се случва често и обратното - пред теб се появява истинският принц от приказките от плът и кръв. Най-вероятно такъв човек е разглезен от женското внимание. Сега зависи от теб да решиш дали си струва да направиш компромис в името на връзката ви.

Зает е на работа

Това е вярно! Той не лъже! Ако мъжът не отговаря в работно време, тогава не трябва да занимаваш главата си с предположения. Желанието да поддържаш връзка с любимия си е естествена, но е по-добре да не се натрапваш. Може би имаш твърде много свободно време. Вместо упреци, по-добре е да се радваш, че човек има любимо нещо. В края на краищата, ако беше безработен, щеше да трябва да „се трепеш за двама“.

Страхува се от отговорност

Феноменът на призраците се среща не само на работа, но и в отношенията. Понякога партньорът не е доволен от нещо, но няма смелостта да го каже директно. Най-вероятно той се страхува от твоята реакция. Представи си, че връзката ви се развива бързо. В такава ситуация той може да вярва, че очакваш решителни действия от негова страна. Например среща с родители. Може би той не е готов за промени в живота, а ти си твърде упорита. Ето защо е по-лесно за него да изчезне от живота ти - сблъсъкът го плаши толкова много. Ако е така, помисли дали имаш нужда от него.

10 тънкости на мъжкия чат, които не разбираш

Вижте повече

10 тънкости на мъжкия чат, които не разбираш

Ето какво е отношението на мъжете към чата, за което жените или не знаят, или услужливо забравят.

Става твърде сериозно

Може би той се страхува да не изглежда твърде заинтересован, така че умишлено спира, за да провери интереса към себе си. Но неприятният вариант е той да се окаже нарцисист или обикновен манипулатор, който просто си играе с чувствата ти...

Свикнал е ти да си инициатор на общуването

Да, бързо се свиква с хубавите неща. Приятелят ти вероятно е интроверт. Въпреки това е хубаво, когато инициативата в една връзка идва и от двамата. По-добре е да повдигнеш този въпрос за обсъждане, ако не искаш постоянно да носиш всичко върху себе си.

Връзките се развиват твърде бързо

Понякога човек може да изчезне, защото се страхува от чувствата си. Да, той те харесва, може би дори прекалено. Ако от първата среща е ясно, че сте сродни души, тогава изчакайте продължението.

8 знака, че той е (сериозно) хлътнал по теб

Вижте повече

8 знака, че той е (сериозно) хлътнал по теб

Разкодираме признаците, които показват, че той наистина те харесва, а не само така ти се струва.