Деми Ловато разкри най-тъмните си тайни

Певицата открито говори за пристрастяването си към кокаина.

След серия от скандални изявления на Джо Джонас, певицата и актриса Деми Ловато най-накрая се реши да говори за проблемите си в миналото пред "Access Hollywood Live". Съдийката в шоуто "X Factor", която наскоро издаде своите мемоари, призна, че е употребявала наркотици. Деми ни шокира с изказването си, че е имало период, в който не е могла да издържи без кокаин повече от час!

 

"Умея да манипулирам хората и по онова време правех точно това с всички около мен. Продължавах да лъжа само и само отстрани всичко да изглежда наред." разкри изпълнителката на "Neon Lights". Певицата е успяла да скрие състоянието си (както и тежките проблеми с храненето) от своето семейство и приятели. Тя дори успешно е качила кокаин в самолет, тъй като не е можела да издържи 19-часовия полет без дрогата.

 

"Беше 9 сутринта и аз отивах към летището, бутилката ми от Sprite беше пълна с водка и аз вече бях пияна. Повърнах в колата, а трябваше да хвана полета до Лос Анджелис, за да присъствам на среща за лечение на алкохолизма...Имах цялата помощ, от която се нуждаех, но просто не я исках. В онзи момент се стреснах и осъзнах, че имам сериозен проблем с алкохола. Тогава реших, че съм още млада и мога да се преборя с тази зависимост" признава Ловато днес.

 

Певицата започна лечение и излезе от клиниката през 2010г. Днес тя се е освободила от всички вредни зависимости и се е фокусирала върху кариерата си. Това се казва борбен дух!