Деми Ловато: Гордея се с целулита си

Деми Ловато изпраща специално послание в социалните мрежи, чиято цел е да вдъхнови всички жени, които малко или много се срамуват от извивките на тялото си.

Деми Ловато изпраща специално послание в социалните мрежи, чиято цел е да вдъхнови всички жени, които малко или много се срамуват от извивките на тялото си.

►►► Деми Ловато разказва за проблемите си с наркотиците

20 секси визии на Деми Ловато. Виж ги в галерията долу:

Галерия: 20 секси визии на Деми Ловато

Виж всички снимки

"Това е най-големият ми страх: да споделя снимка по бикини, без абсолютно никаква корекция. Може да познаете, че това е целулит. Чувствам се толкова изморена от това да се срамувам от собственото си тяло и постоянно да редактирам снимките си, за да може останалите да си мислят, че аз съм техния идеал за красота, но истината е, че това не е вярно. Това тук е моята истинска същност. Искам този нов етап в живота ми да бъде автентичен, а не да се опитвам да отговарям на чужди стандарти. Не се срамувам и не се страхувам, напротив, горда съм, че притежавам това тяло, което се бори толкова силно и се надявам, че ще продължи да ме изненадва, когато родя някой ден. Чувството да се върна в телевизията/ киното, без да се налага да се лишавам и да се потя във фитнеса, е неописуемо. Това съм аз. Без редакция. Обичам се такава, каквато съм и ти също трябва да се обичаш. Работя над нов проект, с чиято помощ искам да вдъхновя хората и да ги накарам да ценят тялото си", споделя певицата.

Снимката бе приета доста добре от последователите на Деми, а коментарите под нея бяха изцяло в подкрепа на изпълнителката. Ние можем само да адмирираме постъпката на Ловато. Надяваме се да продължи да вдъхновява хората да обичат себе си и своите недостатъци.