Дейвид Шуимър разказва за връзката на Рос и Рейчъл

В социалните мрежи продължават да се появяват нови подробности около специалното издание на „Приятели“, работата, по което беше отложена поради пандемията на коронавирус.

В социалните мрежи продължават да се появяват нови подробности около специалното издание на „Приятели“, работата, по което беше отложена поради пандемията на коронавирус.

►►► Дейвид Шуимър: Вече няма да играем нашите герои

Дейвид Шуимър скоро бе гост в The Tonight Show. Във видеовръзка с водещия Джими Фелън, Шуимър обсъди героя си и така вълнуващия момент за феновете – връзката му с Рейчъл Грийн.

Най-накрая Дейвид даде отговор на въпроса дали Рос и Рейчъл наистина са имали пауза във връзката си, за която се говори в сериала.

via GIPHY

Припомняме, че имаше ситуация, в епизода, често наричан „Онзи, в който Рос и Рейчъл си дават почивка“ в трети сезон. Тогава Рос и Рейчъл се скараха, след което тя каза, че трябва да си дадат почивка. Разстроеният герой на Шуимър отива в бар с Джоуи и Чандлър, напива се и си ляга с момиче на име Клоуи.

Тази тема става ключов въпрос в отношенията на Рос и Рейчъл. Мнението на феновете също е нееднозначно: някои го оправдават с факта, че в този момент те са си дали почивка, а други, напротив, подкрепят Рейчъл.

via GIPHY

"Хората бяха толкова възмутени, че имаше разрив във връзката на Рос и Рейчъл. Това дори не е въпрос! Разбира се, че имаха почивка" - казва Дейвид.

via GIPHY

Шуимер разказа още, че феновете на сериала са толкова увлечени и пристрастени към сериала и темата за връзката между Рос и Рейчъл, че много често те викат след него по улицата известната му фраза: „Дадохме си почивка“.

Дейвид сподели и някои подробности около новото издание на сериала, което се очаква скоро: "Специалното издание ще бъде предимно импровизирано. Това ще бъде забавно интервю с много изненади за публиката. Заснемането трябва да се възобнови до средата на август, но честно казано, бихме искали да изчакаме още няколко седмици, за да стане наистина безопасно".

Виж цялото интервю тук: