Дейвид Бекъм отврати феновете с целувка

Странно или не - Дейвид Бекъм предизвика негативен отзвук към сладката снимка, която публикува с най-маката си дъщеря Харпър.

Странно или не - Дейвид Бекъм предизвика негативен отзвук към сладката снимка, която публикува с най-маката си дъщеря Харпър.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм: за брака и децата

Съвсем скоро бившият футболист показа снимка, на която се вижда как целува деветгодишната си дъщеря Харпър по устните. На пръв поглед снимката изразява сладките взаимоотношения между баща и дъщеря, но очевидно поседователите не възприемат точно така този кадър.

Снимка: @victoriabeckham

Част ок коментарите под снимката, които упрекват действията на футболиста:

"Обичам семейството си, но никога не ми се е случвало родителите ми да ме целуват по устните..."

"Моля, спрете да целувате деца си по устните!"

"Защо я целува по устните? Винаги ми е адски неудобно, когато виждам възрастни да целуват по устните бебета и децата си, но съм почти сигурна, че аз самата съм го правила много пъти с децата си или малките си племенници без колебание..."

Но голяма част от фенове са написали и доста насърчителни думи: "Благодарим ви, че показахте, че е напълно нормално и правилно баща да целува дъщеря си по устните в знак на любов и истинска привързаност!" / "Винаги съм целувал децата си по устните и нямам проблем с това, нито те. Мисля, че това е сладък и невинен жест." / "Все още целувам децата си по устните, защото те са мои деца и ги обичам"

Това не е първият път, когато Дейвид показва на последователите си снимки, на които целува дъщеря си по устните. През 2017 г. спортистът беше принуден да обясни постъпката си и тогава каза, че е „много привързан към семейството си“, затова не смята за грешно да показва любовта си така. А във лайф видео преди време той обясни, че целува всичките си деца по устните, с изключение на най-големия си син Бруклин.