Дейвид Бекъм към Бруклин: Стой далече от Хана Крос!

Дейвид Бекъм посъветва сина си Бруклин да не се доближава до Хана Крос

⇒ Дейвид Бекъм посъветва сина си Бруклин да не се доближава до Хана Крос.

⇒  На последната почивка на семейство Бекъм в Маями нямаше и помен от приятелката на големия им син.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес: виж я в галерията долу

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►►Крадец на гаджета ли е Бруклин Бекъм

44-годишният Дейвид Бекъм, както по принцип и всички родители, се притеснява за децата си. Сега притесненията му са свързани с големия му син Бруклин и личния му живот. Източници твърдят, че футболистът съветва 20-годишния Бруклин да се дистанцира от неговата 21-годишна приятелка Хана Крос.

Цялата работа е там, че в последно време двамата започнаха много да се карат, при това на публични места. Последният път те си вдигнаха луд скандал на фестивала в Кан, и то пред стотици свидетели.

„Дейвид е много близък с Бруклин и той и Виктория много се притесняват заради проблемите на момчето с Хана. Дейвид иска Бруклин да се замисли сериозно има ли бъдеще с това момиче“, споделя източникът.

Той също казва, че футболистът е помолил сина си да не води Хана на семейните събирания. И явно тийнейджърът се е вслушал в молбата му1 защото на последната им почивка в Маями нямаше и помен от Крос.

„Дейвид го помоли да прекарва повече време със семейството си – той иска да разбере какво се случва в главата на Бруклин и да му помогне. Баща му знае, че любовта в тази възраст може да е много жестока и не иска тези публични изяснявания на отношенията да продължават.

Вместо да се меси в отношенията им, Дейвид се опитва да е спокоен и да даде на Бруклин няколко съвета. На всички е ясно, че Бекъм не харесва Хана“, заявява източникът.

►►►Публичният скандал в Кан между Бруклин Бекъм и Хана

За връзката на Бруклин Бекъм и Хана Крос стана ясно през декември. Оттогава имената им много често попадат в заглавията на пресата заради бурните им отношения. В Кан те така се скараха, че дори се наложи да дойде охраната, за да ги усмирява.

„Двамата пийнаха малко и започнаха да се обиждат. След това Хана се нахвърли с юмруци върху Дейвид“, разказаха очевидци.