Децата на Джоли се срамуват. Не харесват Абел

Децата на Анджелина Джоли са разочаровани от връзката й с The Weeknd.

Децата на Анджелина Джоли са разочаровани от връзката й с The Weeknd.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит​, виж в галерията долу:

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►► Джоли и The Weeknd: любов или приятелство?

От няколко месеца мрежата обсъжда възможния романс между Анджелина Джоли и The Weeknd. Миналото лято те бяха забелязани на няколко срещи, а наскоро певецът издаде албум, в който загатна за романтиката им. Сега стана известно какво мислят децата й за това: „Те се срамуват“, казва близък до семейството.

Въпреки тежкия развод с Брад Пит, актрисата се опитва да открие отново щастието си, а Абел (по известен като The Weeknd) й помага в това: „След цялата тази драма с Пит Джоли се притесняваше, че вече няма да може да излиза с никого. Въпреки това The Weeknd успя да й помогне да се почувства отново жива и секси“, споделя близък пред западно издание.

Но както се оказва, децата на актрисата не споделят нейните чувства: „Анджелина никога няма да размени децата си за мъж. Те никога не са й пречили на личния живот, но се срамуват, че майка им не е намерила мъж на нейната възраст“.

По-рано източник на HollywoodLife каза, че всъщност Абел е влюбен до уши в Анджелина Джоли. Те периодично прекарват времето си заедно, но по-прикрито от преди. Дали е заради децата?!