Дара атакува Великобритания

Вирджиния Рекърдс сключи сделка с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и стартира лансирането на DARA във Великобритания.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Вирджиния Рекърдс сключи сделка с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и стартира лансирането на DARA във Великобритания, а междувременно излезе испанска версия на “MAMACITA”.

DARA е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех извън пределите на България – страхотен тембър, запомняща се визия, невероятно поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си.

Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват DARA в Instagram, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна.

След преговори с “Вирджиния Рекърдс”, подписват договор и обединяват усилия с българския екип на DARA за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания. В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на DARA - “MAMACITA”, чиято премиера е днес (на 15.01.), както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

DARA представи български вариант на “MAMACITA” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.

Официалната премиера на испанската версия на “MAMACITA” е днес (15.01) в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи (Spotify, Deezer, Apple Music и други).

Различна, секси и изпепеляваща, новата визия на Дара предизвика бурни реакции у последователите й, а парчето събра множество харесвания и коментари за отрицателно време.

Чуй песента във видеото по-долу: