Дакота и Гуинет: най-добри приятелки

Бившата съпруга и настоящата приятелка на Крис Мартин били най-добри приятелки. Кой би предположил?

За първи път от началото на супер потайната им връзка, Дакота Джонсън и Крис Мартин прекараха Деня на благодарността заедно.

Миналата година, взаимоотношенията им бяха „твърде пресни“, както пишат от E!Online, но тази двойката прекара големия американски празник на Източното крайбрежие и то прелюбопитна компания.

На тържеството са присъствали бившата съпруга на Крис – Гинет Полтроу, нейният настоящ съпруг – Брад Фалчък, както и общите им деца.

Гуинет сключи брак с Брад Фалчък през ноември тази година

„Гуинет намира Дакота за прекрасна. Тя се разбира отлично с нея и е много щастлива за Крис – коментира източник на E!Online. – Те вече са прекарали доста време заедно и са станали приятелки.“​

Двете деца на Мартин и Полтроу, Апъл и Моузес, също нямат нищо против своята проекто майка. „Децата наистина харесват Дакота и обичат да прекарват време с нея“, продължава да дава вътрешна информация източникът.

Истината е, че Крис и Гуинет отказват да робуват на предразсъдъци. Вместо да се карат за попечителство или да ревнуват от новите си половинки, както правят много други разведени хора, двете звезди поддържат отлични отношения.

Миналата година, актрисата публикува снимка на бившия и настоящия си съпруг в Instagram... и това беше супер мила постъпка. Да не говорим, че Крис и Гуинет прекарват всички празници заедно, за да бъдат децата им и до двамата си родители в тези важни моменти.

Ето защо новината за приятелството между Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън не е изненада – така функционират щастливите семейства и всеки може да се поучи от примера им.