Да се слееш с природата

Природата е неизчерпаем източник на вдъхновение и една от основните теми в колекциите на пролетно-летния моден сезон 2021.

 
 

Природата е неизчерпаем източник на вдъхновение и една от основните теми в колекциите на пролетно-летния моден сезон 2021. Глобалната пандемия и природните бедствия накараха хората да обърнат внимание на света около тях, а модните корифеи отправиха това важно послание към теб.

Рокля и жилетка: Antik Batik
Риза: Desigual
Шапка: Kuerno Hats
Шал: Cecilia de Rafael

Фотограф: Carles Cardelús www.carlescardelus.com

Стилист: Mireia Sánchez @mireia.fashionstylist от @rowenta / www.mireiafashionstylist.com

Грим и коса: Diana Galí / www.dianagali.es

Предоставени продукти за грим и коса: GHD, Kevin Murphy, Extesnionmania и Age Code Lab

Модел: Cristina Ocejo

Модна агенция: Fleming Models / www.flemingmodels.com

Комуникационна агенция: Marc Juan Comunicación

Бански: Etam, Рокля: Sandro, Шал: Esprit, Шапка: Sandro, Бандана: Cecilia de Rafael, Обици: Daniela Millán, Гривна: Zahati, Чехли: Fendi

Красивата игра на всички нюанси на синьото в нощното небе накара дизайнери и фотографи да пресъздадат този природен феномен в своите произведения. От светла метличина до уникалното и разпознаваемо прасковено през този сезон любимият ни нежен цвят играе с нюансите по нов начин, което го прави достоен конкурент на универсалното черно.

Рокля: Etam, Жилетка: Ester Ferrando, Блейзер: Sandro, Обици: Zahati

Нюансите на пустинята: от лек пясъчен до богат такъв, подчертават особено добре строгостта на линиите и особеностите на кройката. Тази година този емблематичен монументален цвят се отнася най-вече до пясъчни плажове, празни поради епидемията.

Зеленото пък е цветът на хармонията и баланса. Той е универсален и марките с удоволствие го използват в своите колекции. Той носи в себе си както лятна свежест, така и вечерна прохлада.

Риза: The Kooples, Рокля: Sandro, Пуловер: American Vintage, Очила: Mô Multiópticas, Шал: Cecilia de Rafael

Изгреви или залези – природата привлича със своите невероятни явления, преливащи през всички нюанси на розово и лилаво. За да предадат по най-фин начин този природен феномен, дизайнерите заложиха на light pink.

Цялото богатство на флората е възхитително предадено от флорални щампи, придавайки на дрехата невероятно очарование. Наслади му се в галерията долу и стани Едно с природата ►►►

Галерия: Едно с природата

Виж всички снимки