Цялата грешна страна на кралския живот

Идва документалната поредица на Меган и Хари.

Според People проектът, който между другото все още няма име, ще излезе през декември.

© Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари ще разкажат своята история в предстоящ документален сериал на Netflix, чиято премиера ще е съвсем скоро.

През септември 2020 г. беше обявено многогодишното споразумение на Маркъл и Хари с Netflix, което включва продуциране на документални филми, сериали, игрални филми, сценарни шоута и детски програми.

Ако се вярва на слуховете, проектът на Хари и Меган трябваше да бъде риалити сериал, но двойката в крайна сметка отрече това в изявление пред People. „Херцогът и херцогинята не участват в никакви риалити шоута“, каза техният говорител.

Меган и Хари били прекалено бедни за Холивуд

Вижте повече

Меган и Хари били прекалено бедни за Холивуд

Не го твърдим ние, а кралският биограф Тина Браун.

Според People документалните сериали ще бъдат излъчени през декември. И според Deadline, трябваше да дебютира в Netflix преди доста време, но беше поставено под въпрос поради различни причини. Изданието отбелязва, че платформата е под съмнение след "атаките" на бившия британски премиер Джон Мейджър срещу петия сезон на The Crown. Мейджър, според CNN, нарече своята проекция в драмата на Netflix „разрушителна и злонамерена измислица“. „Netflix бяха шокирани и решиха да отложат документалната поредица“, каза източник пред Deadline. Сега обаче изглежда, че проектът ще излезе по план.

Меган и Хари: ще направят ли последната крачка към края?

Вижте повече

Меган и Хари: ще направят ли последната крачка към края?

Няма път назад: за какво Меган и Хари могат да бъдат отрязани завинаги от кралското семейство.