Цветът, който Кейт и Меган никога не носят

Няма да видиш двете кралски особи облечени в този нюанс.

Вече сме ти разказвали за странните модни правила, които кралското семейство трябва да спазва (прочети за тях тук), но сега се появи още едно, което ни се стори любопитно и решихме да го споделим.

Наслади се на женствения стил на Кейт Мидълтън с галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Това е една модна тайна, която всъщност няма нищо общо със спазването на кралския протокол. Ето защо всички ние можем да я спазваме, ако искаме да изглеждаме добре. И така, досещаш ли се кой цвят Кейт Мидълтън и Меган Маркъл никога не носят на публични прояви?

Очевидно не е жълто...

... Нито червено

От друга страна, Меган предпочита неутралните тонове, но не се притеснява да се облича в по-ярки нюанси. (И гледа от Кейт Мидълтън, друга почитателка на жълтото)...

Както виждаш, гардеробите на херцогините са от пъстри, по-пъстри, но няма да забележиш нито една от двете да носи... Оранжев цвят! Интересната подробност беше разкрита от Harper's Bazaar Австралия, като от списанието уточняват, че причината съвсем не се крие в кралските модни правила.

►►► Меган Маркъл с най-секси тоалета си от сватбата насам

Според сайта The Express, оранжевото не стои никак добре на снимки и като правило, знаменитостите избягват да го носят пред камера.

Интересното е, че кралица Елизабет II, още по-известна със своята любов към заслепяващите окото цветове, няма никакви проблеми да носи оранжево.

Като я видяхме с това палто в коледния ден на миналата година, започнахме да се чудим дали наистина нюансът мандарина стои толкова зле на снимки. На нас ни се струва съвсем наред.

А ти какво мислиш, би ли се снимала с оранжеви дрехи? Остави ни мнението си в коментар долу.