Цветни изкушения за цветната ти визия

Имайки предвид, че си горда представителка в Cosmo редиците, сме напълно сигурни, че няколко неща са абсолютно ясни за теб.

 
 

Имайки предвид, че си горда представителка в Cosmo редиците, сме напълно сигурни, че няколко неща са абсолютно ясни за теб.

Първо, не само, че си на „ти“ със стила, но и самата ти си модна икона! (И нямаме предвид само вкуса ти за дрехи, а говорим и за обноските, начина ти на живот и външния вид, разбира се!)

Второ... И още по-важно!

Козметика, козметика, козметика!

Какво забелязват най-напред мъжете във визията ти? Очите. Коя е визитната картичка към душата и сърцето ти? Външният вид и по-конкретно – лицето. То трябва да е приветливо, усмихнато и разкриващо колко прекрасна си всъщност.

И трето – знаеш как да се гримираш така, че да подчертаеш всичките си изящни черти (и да прикриеш тези, които не смяташ за чак толкова прекрасни!) Също добре знаеш, че гримът е начин да изразиш себе си (и ти си наясно как да го правиш по най-добрия начин!)

И като част от нашия отбор – ние сме винаги тук за теб – да те подкрепяме, съветваме и да ти съдействаме да полагаш най-добрата грижа за себе си.

Cosmo ти предлага да излезеш от зоната си на комфорт и да опиташ нови цветове и форми за цветната си пролетна визия.

Нашите предложения:

Всичко започва от основата!

Знаеш, че тя е най-важният елемент за перфектния грим. А има ли нещо по-добро от основа за грим против замърсявания?

Bell HYPOallergenic* Anti-Smog Primer е основа за грим против замърсявания, която осигурява равномерен тен на кожата и я предпазва през целия ден!

Съблазнителен поглед

Спирала, молив, сенки... Каквото и да избереш, както знаеш – най-важно е да заложиш на цветовете, които подхождат на цвета на очите, косата и тона на кожата ти. Сенките са добър акцент или допълнение към дрехите, които си избрала за визията си.

bh cosmetics* Take Me Back To Brazil – палитра сенки за очи, 35 цвята.

Трик: И друг път сме ти казвали, но пак ще напомним – не избирай прекалено тъмни цветове, защото очите ти с тях ще изглеждат състарени и по-преуморени, отколкото са.

Неустоими устни:

След очите, следващото нещо, което непременно прави впечатление на мъжете, са устните! Многобройни проучвания са доказали, че червеното червило „говори“ най-много на силния пол, но ако не искаш да изглеждаш прекалено дръзка (особено ако сте на първа среща) – тогава заложи на светло розовото. То също има какво да разкаже.

alverde 3D Effect или Pure Shine гланц за устни.

Почистване

Няма да се изморим да повтаряме, че почистването и грижата за лицето са най-важни за перфектния ú вид. А и добре знаеш, че няма нищо по-удовлетворяващо от здрава и сияйна кожа, която няма как да получиш, ако не полагаш грижи.

trend !t up clean philosophy Lavender Cleanse & Calm е почистващ продукт за грим, който ще отстрани грима в края на деня.

Грижа

Грижата за лицето спазва принципа – погрижи се и лицето ти ще ти благодари!

Balea Капсули за лице, 7 бр., съдържащи Q10, които доказано ще осигурят на кожата ти сияен блясък, здрав и младежки вид.

Не забравяй! „Ключът към красотата е да се погрижиш за себе си!“

Всички тези продукти ще откриеш в магазини dm.