Чудиш се къде да отидеш на море?

Отговорът е лесен и отговаря на всички изисквания на цялата компания: хотел Белвю, Слънчев бряг - идеално място за спокойна лятна семейна почивка!

Хотел Белвю е модерен четири звезден хотел на първа линия, на красивия северен плаж, на Слънчев бряг. Разположението му в по-тихата и луксозна част на комплекса, на няколко минути пеша от шума и навалицата на централната част на курорта, го прави особено привлекателен. Близостта на античния град Несебър, световен паметник на ЮНЕСКО, и елитното яхтено пристанище "Марина Диневи" на Свети Влас са плюс за гостите на хотела.

Белвю предлага 248 двойни стаи, 16 фамилни стаи със свързваща врата и 6 апартамента, разположени на 12 етажа, като всички помещения са с директен или страничен морски изглед към залива на Слънчев бряг и Несебър. През последните две години е направена пълна реновация на половината от хотелските помещения, както и на ресторантската част, което допринася за новата модерна визия на хотела.

Прекрасният, чист плаж с фин пясък и плитко дъно, без опасни морски обитатели, отличен със световното признание „Син флаг“, разположен точно пред хотела, съчетан с качествено настаняване, хубава храна и добра анимация, прави хотел Белвю идеален за спокойна лятна семейна почивка. Директно на плажа пред хотела се намира и собствена зона с безплатни за всички гости шезлонги и чадъри.

Гледката от всички 12 етажа на хотел Белвю е прекрасна - безкрайна морска шир и лазурно небе.

Напълно реновираните, стилни и луксозни супериорни стаи, разположени на по-висок етаж, се радват на голяма популярност сред туристите.

Блок масата в основния ресторант на хотел е богата и предлага голямо разнообразие от ястия от средиземноморската, европейската и българската кухня. Панорамната тераса на основния бюфет ресторант дава възможност на гостите да закусват, обядват и вечерят на открито, като се наслаждават на морската шир и лекия бриз.

А-ла-картният ресторант "Бендита", с прекрасна гледка към плажа, предлага чудесни специалитети, които привличат не само клиенти на хотела, но и много гости на комплекс Слънчев бряг.

От 2012 г. хотел Белвю е сертифициран за работа по стандартите ISO 9001:2008 както и HACCP. Хотелът е носител на престижни отличия през годините.